Alles over ons

Sinds 2016

Buszoeker - Een Bus Huren werd gestart door initiatiefnemers Thomas (zoon) en Jef (vader). Zoon Thomas ervaarde bij de jeugdbeweging en als jeugdtrainer bij het voetbal dat een bus huren niet eenvoudig verliep. Met bellen en mailen naar diverse busmaatschappijen verlies je veel tijd, dat moet efficiënter kunnen.


Ook vader Jef, die zelf actief is in enkele verenigingen, was diezelfde mening toegedaan.     Eén website die duidelijk brengt in het buslandschap. Enkele maanden later ging Buszoeker - Een Bus Huren van start. Ondertussen zijn we vijf jaar verder en helpen we zo'n 1000 mensen per jaar aan een geschikte bus.

Buszoeker – Een Bus Huren bouwde een netwerk uit dat het voor ieder eenvoudiger dan ooit te voren maakt. Of het nu gaat over het huren van bussen met chauffeurs, bestelbussen, personenbussen of luchthavenvervoer, via Buszoeker - Een Bus Huren heb je sowieso het beste resultaat. Ook met een bus in het buitenland kunnen we je helpen. We hebben een uitgestrekt netwerk in België, Frankrijk en Nederland. 

Bij jouw offerte-aanvraag hoef je slechts één keer alle reisgegevens in te vullen en vervolgens verspreiden we deze automatisch voor jou! Nadat je het overzicht per e-mail hebt ontvangen, kan je steeds gratis en vrijblijvend bevestigen of annuleren. 

<< Start hier je aanvraag >>