Bus huren met chauffeur


EEN BUS HUREN OP MAAT VAN UW GROEP 
ONTVANG DE BESTE PRIJS VOOR JE BUSREIS VIA BUSZOEKER!

WIL JE EEN BUS HUREN MET CHAUFFEUR?

Wens je op de voordeligste manier op je bestemming te geraken?


Vul dan even hier ons formulier in en wij bezorgen jou de goedkoopste offerte.
Buszoeker bespaart je tijd en vraagt snel en efficiënt offertes aan bij diverse busverhuurbedrijven.

Binnen 48u ontvang je verschillende offertes in jouw mailbox. Efficiënt, zonder enige verplichtingen en heel gebruiksvriendelijk.

PRIJZEN BUS HUREN


IN 1,2,3 PRIJZEN VERGELIJKEN, BUSZOEKER HELPT JE OP WEG NAAR GOEDKOOP BUSVERHUUR

Via onze aanvrager kan je meteen prijzen voor busverhuur vergelijken. Een uitstap met uw bedrijf of vriendengroep : een zomerkamp met scouts, chiro of ksa ; een feestbus naar een festival of gala ; een uitstap van de studentenvereniging of van de oudervereniging. Je kan het zo gek niet bedenken of de aanvraag is reeds op Buszoeker – Een Bus Huren verschenen. Huur hier je bus.

Binnen 48u kom je de voordeligste prijs te weten voor je busreis.

Een handig aanvraagformulier, meer heeft Buszoeker - Een Bus Huren niet nodig om je de beste prijzen voor jouw busreis te bezorgen. In samenspraak met onze partners in bus huren werd het aanvraagformulier opgesteld, dit zorgt voor een vlotte verwerking van jouw aanvraag. Op die manier bespaar je heel veel tijd en zal je snel een offerte-overzicht ontvangen.


De 7 voordelen van Buszoeker - Een Bus Huren:

– Transparantie vinden we heel belangrijk

– Handig en makkelijk aanvraagformulier

– Je ontvangt altijd een reactie op je aanvraag; positief of negatief

– Scherpe prijzen in bus huren

– In één klap automatisch tientallen busmaatschappijen bereiken

– Geen eindeloos mailverkeer

– Handig overzicht met offertes per e-mail

WAGENPARK


Bekijk hier welke bus bij je past. Voor iedere bustrip bestaat er wel een aparte type bus.

Wij bieden je graag een handig overzicht, zodat je de juiste keuze kan maken over de bus die bij je past.
Buszoeker heeft geen eigen voertuigen ter beschikking. Je ontvangt 3 à 5 offertes van onze partners.

Er rijden op onze Vlaamse wegen verschillende bustypes rond. Elk bustype heeft zijn voor- en nadelen en specifieke kenmerken. Om je aanvraag goed in te vullen is het belangrijk dat u goed naar de faciliteiten van de bus kijkt. In België en Nederland worden de volgende bustypes het vaakst gebruikt:

VIP TOURINGCAR

Een VIP Touringcar legt de passagiers in de watten. Het zorgt voor een leuke sfeer, ideaal comfort en top voorzieningen biedt, dan worden jouw wensen volledig beantwoord met de VIP Touringcar. Tafels, 4-seats, dvd/video, internetaansluiting,… het behoort allemaal tot de standaarduitrusting van VIP’er. Zitplaatsen variëren naargelang de indeling, maximaal 35 zitplaatsen.

TOURINGCAR

De touringcar is een vakterm die wordt gebruikt voor wat de meeste mensen als ‘autobus’ beschouwen. Een touringcar is echter een luxueuze autobus die meestal gebruikt wordt voor lange afstandsreizen en bij vervoer van grote groepen. Een touringcar huren is dus ideaal voor een verre reis naar een warme bestemming, een skivakantie of andere wintersportreis.

PERSONENBUS

De personenbus is het kleine broertje van de touringcar. Het voornaamste verschil situeert zich in de luxe aan boord. Ook bij een personenbus beschik je uiteraard over een comfortabele stoel en voldoende beenruimte. Personenbussen zijn er in verschillende maten, gaande van 15 tot 52 zitplaatsen. Dit type bus huren is een aanrader bij korte (binnenlandse) verplaatsingen in groep.

MIDIBUS

Voor een uitstap met een groep vrienden of familie is de midi bus huren een echte topper. Allemaal samen vanaf de eerste kilometer en niemand die stress heeft bij het rijden, geeft meteen een aangename groepssfeer. Midibussen zijn er in meerdere uitvoeringen. Zo heb je de keuze tussen een luxe-uitvoering of een normale-uitvoering. Ook het aantal plaatsen varieert per merk. Vraag dit zeker na bij je aanvraag. Een midi bus huren is geschikt voor kleine groepen t.e.m. 20 personen.

MINIBUS

De minibus is er voor kleinere groepen, waarbij een verplaatsing interessanter is dan met verschillende auto’s. Een mini bus huren is de beste oplossing voor een groep van 9à18 personen.  Voor zij die er op uit trekken om een sportief weekend te beleven, kan de minibus uitgerust zijn met een trekhaak. Ideaal voor een aanhangwagen, fietsenrek of motortrailer. Let wel op de bagageruimte per persoon, deze verschilt naargelang het model van de minibus.

MICROBUS

Ook de kleinste groepen kunnen een bus huren op maat voor de beste prijs. De microbus biedt plaats aan maximum 9 personen (incl. bestuurder). Een micro bus huren is het ideale vervoersmiddel voor een vriendenuitstap, vrijgezellenfeest of luchthavenvervoer.