Wintersportbus

Homepagina - een bus huren
een bus huren - Buszoeker

Op snowboard- of skivakantie met de bus

WIL JE EEN BUS HUREN MET CHAUFFEUR? ONTVANG DE BESTE PRIJS VOOR JE BUSREIS VIA BUSZOEKER!

Wens je op de voordeligste manier op je skibestemming te geraken? Vul dan even ons formulier in en wij bezorgen jou de goedkoopste offerte. Vanaf 9 personen kan je al een (mini)bus huren. Buszoeker bespaart u tijd en vraagt snel en efficiënt offertes aan bij tientallen buspartners in uw regio.

48u na uw aanvraag ontvangt u verschillende offertes in uw mailbox. Zeer snel en efficiënt én zonder verdere verplichtingen. Aan het einde van rit kiest u met welk busverhuurbedrijf u in zee gaat.
<< Bekijk hier hoe het werkt! >>

goedkope bus huren tevreden persoon
minibus huren
informatie bus huren
blog busverhuur

Met een groep op wintersport per bus: top idee!

Denk je er aan om met een groep op wintersport te gaan? Dan kan een bus een goede overweging zijn. Vanaf 9 personen kan je een eigen bus vastleggen. Zo heb je geen miserie onderweg in de sneeuw, een bus brengt je veilig ter plekke. Zo’n wintersportbus vraagt natuurlijk een speciale uitrusting: extra bagageruimte voor uw skispullen en snowboards. Glühwein en jenever aan boord? Dat kan allemaal geregeld worden voor een geslaagde wintervakantie!

Netwerk van verhuurbedrijven over gans België

Met een leuke vriendengroep, de ganse familie of de tofste collega’s op wintersportvakantie gaan is een helse organisatie. Boek daarom uw bus via Buszoeker. Handig, snel en efficiënt. Wij garanderen je de beste prijs voor je wintersportbus. Buszoeker is goed op de hoogte van het wintersporttoerisme. We werken samen met bijna alle bus- en vervoersmaatschappijen in alle Vlaamse en Zuid-Nederlandse regio’s die u met kennis van zaken en met plezier veilig in Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Zwitserland of Duitsland brengen. Ook de minder bekende, maar steeds populair wordende gebieden in Polen, Slovenië, Tsjechië, of Kroatië vormen geen probleem voor onze partners. Naargelang uw wensen en verlangens zal Buszoeker contact opnemen met verschillende busbedrijven. U krijgt een handig overzicht van de offertes op uw persoonlijke accountspagina.

Nog een tip voor onze wintersporters: Wees er tijdig bij!

Meer en meer wintersportgangers gaan met de bus naar hun skioord. In de wintersportmaanden december, januari, februari en maart zijn onze partnerbedrijven dus al snel volgeboekt. Plaats tijdig je aanvraag op ons platform, zo voorkom je het mislopen van een mooie deal en heb je tijd zat om de prijzen te vergelijken.