Over Ons

Homepagina - een bus huren
een bus huren - Buszoeker
minibus huren
blog busverhuur

Handig, snel en efficiënt prijzen vergelijken voor uw busreis

WIL JE EEN BUS HUREN MET CHAUFFEUR? ONTVANG DE BESTE PRIJS VOOR JE BUSREIS VIA BUSZOEKER!

Wens je op de voordeligste manier op je bestemming te geraken? Vul dan even ons formulier in en wij bezorgen jou de goedkoopste offerte voor je busreis. Buszoeker bespaart u tijd en geld. Maak handig gebruik van ons uitgebreid netwerk.

In 48u ontvangt u verschillende offertes in uw mailbox. Zeer efficiënt, zonder enige verplichtingen én heel gebruiksvriendelijk. Aan het einde van rit kiest u met welk busverhuurbedrijf u in zee gaat. << Bekijk hier hoe het werkt! >>

Buszoeker - Een Bus Huren , sinds 2016

Buszoeker ontstond in 2016 en werd gestart door initiatiefnemers Thomas (zoon) en Jef (vader). Zoon Thomas ervaarde bij de jeugdbeweging en als jeugdtrainer bij het voetbal dat een bus huren niet eenvoudig verliep. Met bellen en mailen naar diverse busmaatschappijen verlies je veel tijd, dat moet efficiënter kunnen dacht hij. Ook vader Jef, die zelf actief is in enkele verenigingen, was diezelfde mening toegedaan. Enkele maanden later ging Buszoeker van start.

Buszoeker – Een Bus Huren bouwde een netwerk uit dat het voor ieder eenvoudiger dan ooit te voren maakt. Of het nu gaat over het huren van bussen met chauffeurs, bestelbussen, personenbussen, feestbussen of luchthavenvervoer, via Buszoeker heb je sowieso het beste resultaat.

Uw busaanvraag hoeft u slechts één keer in te vullen en wij verspreiden deze automatisch voor u! Nadien duidt u uw favoriete buspartner als winnaar aan. Via ons platform kan u steeds gratis aanvragen en vrijblijvend bevestigen of annuleren. << Start uw aanvraag hier >>

review bus huren

Bus huren met chauffeur?

Plaats hier uw aanvraag

bus huren prijs
start up bus huren
start up bus huren