Minibus

Homepagina - een bus huren
informatie bus huren
een bus huren - Buszoeker

Minibus huren vanaf 5 personen

WIL JE EEN MINIBUS HUREN MET CHAUFFEUR?

ONTVANG DE BESTE PRIJS VOOR JE BUSREIS VIA BUSZOEKER!

Wens je op de voordeligste manier op je bestemming te geraken? Vul dan even ons formulier in en wij bezorgen jou de goedkoopste offerte voor een minibus. Buszoeker bespaart u tijd en vraagt snel en efficiënt diverse offertes aan. Maak gebruik van ons landelijk netwerk in het busverhuur.

Onze aanvrager is efficiënt te gebruiken, zonder verplichtingen en heel gebruiksvriendelijk. Binnen de 48u ontvangt u verschillende offertes. Aan het einde van rit kiest u volledig zelfstandig met welk busverhuurbedrijf u in zee gaat.

tevreden klant
blog busverhuur
kleine bus huren voor 20 personen
minibus huren 20 personen

Luchthavenvervoer
Ontvang verschillende offertes binnen 24u na uw aanvraag

Gaat u met het vliegtuig naar de zon of de sneeuw? En bent u op zoek naar iemand die u voor de deur kan afzetten? Ook via onze aanvrager kan u de goedkoopste prijs te weten komen voor uw luchthavenvervoer. Vergelijk op een handige manier verschillende prijzen van bedrijven uit uw regio. U bespaart veel geld, extra geld dat u kan uitgeven op vakantie. Mooi meegenomen toch?
<< Plaats uw aanvraag hier >>

Zeg niet zomaar minibus...

Midibus

Voor een uitstap met een groep vrienden of familie is de midibus een echte topper. Allemaal samen vanaf de eerste kilometer en niemand die stress heeft bij het rijden, zorgt meteen voor een aangename groepssfeer. Midibussen zijn er in meerdere uitvoeringen. Zo heb de keuze tussen een luxe-uitvoering of een normale-uitvoering. Ook het aantal plaatsen varieert per merk. Vraag dit zeker na bij uw aanvraag. Een midibus is geschikt voor kleine groepen t.e.m. 20 personen.

Minibus

De minibus is er voor kleinere groepen, waarbij een verplaatsing interessanter is dan met verschillende auto’s. De minibus is de beste oplossing voor een groep bestaande uit 9-18 personen. Voor zij die er op uit trekken om een sportief weekend te beleven, kan de minibus uitgerust zijn met een trekhaak. Ideaal voor een aanhangwagen, fietsenrek of motortrailer. Let wel op de bagageruimte per persoon, deze verschillend naargelang het model van de minibus.

Microbus

Ook voor de kleinste groepen is er een bus op maat voor de beste prijs. Microbussen zijn er in verschillende modellen van diverse merken. Ook oldtimers, denk maar aan de alomgekende Volkswagen bus uit de jaren ’50-’60, kunnen via Buszoeker geboekt worden. De microbus biedt plaats aan maximum 9 personen (incl. bestuurder). Een microbus is het ideaale vervoersmiddel voor een vriendenuitstap, vrijgezellenfeest of luchthavenvervoer.