Hoe het werkt

Homepagina - een bus huren
informatie bus huren

Hoe plaats ik een aanvraag ?

STAP 1: REGISTRATIE

Wij hebben eenmalig uw gegevens nodig om uw aanvraag te kunnen verifiëren. Deze gegevens worden niet verspreidt naar busmaatschappijen. Zij contacteren u via het geïntegreerde berichtensysteem.

U ontvangt een mail met uw toegangscode, die u steeds kan wijzigen op uw account pagina.

tevreden klant
een bus huren - Buszoeker
blog busverhuur
STAP 2: PLAATS EEN NIEUWE OPDRACHT

Als u bent ingelogd kan u zeer snel uw aanvraag plaatsen. Nadat u de datum, uur en plaats van uw vertrek (en retour) heeft ingevoerd, klikt u op bevestigen. U ontvangt een bevestigingsmail en uw aanvraag is dan automatisch verzonden naar de busbedrijven uit uw regio. Uw aanvraag blijft 1 maand geldig.

STAP 3: BEKIJK DE PRIJSVOORSTELLEN

Vergelijk verschillende prijzen. Telkens wanneer een busbedrijf u een voorstel doet, zal u daar per e-mail van verwittigd worden. Binnen 48u na uw aanvraag (met uitzondering van weekend of feestdag) heeft u al meerdere voorstellen op zak. De prijsvoorstellen kan u bekijken op uw persoonlijk account. Indien u de aanvraag wenst te annuleren, kan u dat ook doen via de voorziene knop onder de routemap.

STAP 4: KIES EEN WINNAAR

Nadat u 3 à 5 prijsvoorstellen ontvangen heeft, kan u ervan uitgaan dat beschikbare busmaatschappijen uw aanvraag behandeld hebben. Nu is het aan u om een opdrachtswinnaar aan te duiden. Het busbedrijf waar u graag mee naar uw bestemming gaat. Enkele uren later zal u door hen gecontacteerd worden om verdere afspraken te maken over uw reis (ophaalpunt, betaling, precieze planning, exact aantal personen, enz.) . Het is belangrijk om weten dat de betaling niet via dit platform van Buszoeker verloopt. Dat regelt u volledig zelf naar eigen wensen met het busbedrijf in kwestie.

STAP 5: AANVRAAG VOLTOOIEN

Uw bus is vastgelegd en u kan zorgeloos op vakantie vertrekken. Het enige belangrijke dat u nog hoeft te doen is de status van uw aanvraag op voltooid zetten (rechts in uw scherm van de opdracht). Als laatste stap ontvangt u een bevestiging per mail en wordt u gevraagd de afgesproken prijs in te vullen, alsook de beoordeling van Buszoeker-platform. Dit ter vervollediging van de statistieken voor onze busreizen.

Wij wensen u alvast een fijne busreis!

Bekijk hier binnenkort onze aanvraagvideo

bus huren hoe het werkt
review bus huren
bus huren prijs