Info voor busverhuurbedrijven

Buszoeker ontvangt dagelijks tientallen aanvragen van particulieren en professionelen die op zoek zijn naar een busverhuurbedrijf als geschikte partner om hen veilig van hun vertrekpunt naar hun bestemming te brengen. Buszoeker biedt deze mensen een handige tool aan om op een snelle manier in contact te komen met het juiste busverhuurbedrijf. Zij kunnen dan eenvoudig de aanvragers op de hoogte brengen van hun prijsvoorstel door te reageren op de aanvraag.

tevreden klant

Hoe verloopt het aanvraagproces?

STAP 1: Particulieren en/of verenigingen willen een bus huren

Via verschillende media komen toekomstige klanten terecht op Buszoeker, waar ze hun aanvraag voor hun busreis plaatsen. Dat kan zowel voor een daguitstap, schoolreis, (winter)sportreis als feestevent zijn.

STAP 2: Interessante aanbiedingen in uw mailbox

Elke dag ontvangt u interessante aanvragen voor uw bedrijf per e-mail. Deze kan u vervolgens onmiddellijk raadplegen. U dient wel ingelogd te zijn op buszoeker.be om alle informatie bijhorend bij de aanvraag te bekijken. De persoonlijke gegevens van de aanvrager worden pas getoond wanneer hij uw aanvraag heeft goedgekeurd.

Het spreekt voor zich dat u niet op onze overzichtsmail hoeft te wachten om de aanvragen te raadplegen. Op eender welk moment van de dag kan u het opdrachten overzicht bekijken.

STAP 3: BEKIJK DE PRIJSVOORSTELLEN

Bij het prijsvoorstel dat u overmaakt via het online platform, kunt u een privébericht meesturen naar de aanvrager. Zo kan u wat extra toelichting geven en/of opties voor de busreis om uw aanbod te verduidelijken.

STAP 4: De aanvrager accepteert uw voorstel

Proficiat! De consument is geïnteresseerd in uw voorstel. U ontvangt een bevestigingsmail met de nodige gegevens. Via het geïntegreerde berichtensysteem kunt u contact opnemen met de aanvrager om verdere afspraken te maken over de busreis.

STAP 5: Praktische afspraken en betaling

De communicatie tussen u en de aanvrager gebeurd steeds via het platform aangeboden door Buszoeker op buszoeker.be. Telefonisch contact met de aanvrager is uiteraard ook toegestaan. Bij bevestiging dat beide partijen akkoord zijn en de bus wordt geboekt, komt 7% van de overeengekomen vergoeding toe aan Buszoeker. Deze wordt maandelijks verrekend in één gezamenlijke factuur aan u. Per busverhuurbedrijf kan hier een persoonlijke regeling worden getroffen.

Wij danken u alvast voor het doornemen van deze stappen en hopen op een fijne samenwerking. De uitgebreide versie van uw rechten en plichten vindt u terug in onze Algemene Voorwaarden.

review bus huren
bus huren prijs