Blog Busverhuur

De fanbus van Max Verstappen staat te koop

Max Verstappens fanbus staat te koop voor een prikje

Op de Facebookpagina van de fanclub van Max Verstappen staat hun fanbus te koop. De afgelopen maanden beleefden 8 vrienden én grote fans een heus avontuur door hun favoriete racepiloot door heel Europa te volgen.

Hun paradepaardje werd gebouwd in 1991, maar volledig gestript door de 8 vrienden en omgebouwd als fanbus. Naast de verbouwing, grappige anekdotes en foto’s, hielden de mannen hun volgers wekelijks op de hoogte van hun trips naar de racecircuits. Ondanks hun geweldige avontuur, houdt de vriendengroep het voor bekeken en zijn ze op zoek naar een nieuwe eigenaar.

“Onze fantastische camper heeft ons de meest briljante zomer gebracht. Na maandenlang werk zijn wij met deze geweldige fanbus naar Oostenrijk en Duitsland getrokken, maar nu is het tijd voor een nieuw, nog groter project! Zijn jullie op zoek naar een fantastische mancave op wielen, een rijdend café of een camper voor de mooiste roadtrip van jullie leven, dan is dit de kans! 8 slaapplaatsen met fantastische boxspring matrassen, 9 zitplaatsen, 8 maanden apk, urinoir, surround set, tv, biertap, volledige keuken met ijskoude koelkast, 230v aan boord en zelfs een schoon- en vieswatertank! En je mag er zelfs al mee rijden met rijbewijs C!”, aldus de huidige eigenaren van de fanbus.

De bus wordt te koop aangeboden voor €12.500 en eigenlijk is dat een koopje (nog geen €1.600 p.p.). De bus is rij klaar en kan na een jaar vol avontuur opnieuw worden doorverkocht.
Bij interesse of voor meer info, kan je contact opnemen via: info@maxverstappenfanbus.nl

Klik hier voor foto’s.

bus huren prijs
tevreden klant
review bus huren